Shpallje,Njoftime,Shitblerje,Tendera,Konkurse,Punesim

Web Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shėrbimit: Kėrkim i avancuar

English version English

Kodet postare te regjioneve dhe qyteteve tė Kosovės - Regjioni i Prishtinės

Regjioni Nenregjioni Kodi postar
Prishtinė Prishtina 10000
Prishtinė Qendra tranzite postare 10020
Prishtinė Prishtina 3 10030
Prishtinė Prishtina 4 10040
Prishtinė Prishtina 5 10050
Prishtinė Prishtina 6 10060
Prishtinė Prishtina 7 10070
Prishtinė Prishtina 8 10080
Prishtinė Prishtina 9 10090
Prishtinė Prishtina 10 10100
Prishtinė Prishtina 11 10110
Prishtinė Prishtina 12 10120
Prishtinė Prishtina 13 10130
Prishtinė Graēanica 10500
Prishtinė Hajvali 10510
Prishtinė Bardhosh 10520
Prishtinė Keēekollė 10530
Prishtinė Besianė 11000
Prishtinė Lluzhan 11050
Prishtinė Orllan 11060
Prishtinė Kėrpimeh 11070
Prishtinė Fushkosovė 12000
Prishtinė Fushkosovė 12010
Prishtinė Sllatinė e madhe 12050
Prishtinė Bardh i madh 12060
Prishtinė Drenas 13000
Prishtinė Komoran 14000
Prishtinė Lypjan 14050
Prishtinė Magurė 14060
Prishtinė Kastriot 15000
Prishtinė Muzakaj 15050
Prishtinė Artanė 16000

Flete te Verdha te Kosovės - MarketingMarketing

 

 

 

 

Flete te Verdha te Kosoves - MarketingMarketing

ļ»æ
  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendesi - Kontaktoni webmaster-in  

ennet.de | koyotie.com | comicom.de | giseye.de | web-im.de