Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Art & Kulturë (39)
CD & DVD shop, Kino & Teatër, Piktor & Skulptor
Artizanate & Argjentari (25)
Dyqane aksesoresh & Bizhu, Suvenire, Artar
Automobil & Auto servis (136)
Auto limar & Auto ngjyrosës, Auto servis, Vajra motorike
 
Bujqësi & Blegtori & Peshkatari (29)
Sera, Peshkim, Bletari
Edukim & Trajnim (101)
Kurse të gjuhëve te huaja, Shkolla & Kurse Profesionale, Kurse & Trajnime kompjuterike
Elektrikë & Elektronikë (112)
Sisteme satelitore dhe Kabllovike, Komponente elektronike, Korektor & Invertor
 
Ente & Shërbime publike (117)
Policia, TMK, Zjarrëfikësit, Institucionet Qendrore te Kosovës, Institucionet Qendrore te Shqipërisë
Inxhinieri Mekanike & Metalurgji (106)
Vegla pune, Çelsa punues, Tuba çeliku
Kompjuterë, Internet & Telekomunikacion (270)
Dizajnime & Mirëmbajtje te Rrjetave Telekomunikuese, Internet Caffe, Direktoriume Faqësh & Makina Kërkimi
 
Media & Shtyp (159)
Billbord & Citylight, Sisteme Satelitore dhe Kabllovike, Shtepi Botuese
Modë & Përkujdesje (49)
Kozmetikë & Parfumeri, Syze Dielli, Floktar-e
Ndërtimtari & Konstruksion (293)
Prodhimi i Zhavorit & Asfaltit, Gurëthyes, Seperacion & Betonjerka, Ngjyra, Llaqe & Fasada
 
Plastikë, Gomë & Materiale kimike (17)
Aparatura & Makineri, Prodhime nga Polietileni dhe Poliesteri, Ambalazhim
Shëndet & Mjekësi (127)
Qendra për Terapi Fizikale & Rehabilitim, Klinika, Artikuj mjeksorë, sanitarë & ortopedike
Shërbime Financiare, Legale & Konsulente (197)
Sigurime te automjeteve, Shërbime për viza & Emigrim, Agjencione te patundshmerive
 
Shtëpi & Kopsht (86)
Dezinfektime te objekteve, Tapeta, Banjo & Sanitari
Sport & Rekreacion (17)
Body Building & Klube Fitnesi, Bastore sportive, Pajisje sportive
Tregti & Shitje (95)
Dyqane rrobash për të rritur, Tregti me derivate te naftës, Export - Import (Të përgjithshme)
 
Udhëtim & Turizëm (131)
Hotele, Guida Udhetimi & Informacione, Aeroporte
Ushqim & Restorante (85)
Pije alkoolike & Joalkoolike, Piceri, Bukëpjekës
 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in