Shpallje,Njoftime,Shitblerje,Tendera,Konkurse,Punesim

Web Hosting dhe Domene  

English version English


  KËRKO BIZNESET

         KATEGORITË E BIZNESEVE         

Kërko shërbime dhe produkte në mesin e 2,500 kompanive dhe bizneseve të regjistruara në Faqe te Verdha të Kosovës. Kërko shpejtë duke përdorur opcionin e kërkimit ose shfleto bizneset sipas kategorive.

Shkruaj emrin e shërbimit ose të biznesit:

 

Kodet postare të Kosovës Kosova Yellow Pages

.: Regjioni i Prishtinës
.: Regjioni i Prizrenit
.: Regjioni i Pejës
.: Regjioni i Mitrovicës
.: Regjioni i Gjakovës
.: Regjioni i Gjilanit
.: Regjioni i Ferizajt

 Numra me rendësi për: Numra me rendësi për qytetarët e Kosovës

.: qytetarët e Prishtinës
.: qytetarët e Mitrovicës
.: qytetarët e Ferizajt
.: qytetarët e Kamenicës
.: qytetarët e Malishevës

Te tjera

Kosova Yellow Pages Tregoju miqve tuaj
Kosova Yellow Pages 
Kosova Yellow Pages Bëje faqe startuese
Kosova Yellow Pages Lidhu me ne
Kosova Yellow Pages Mendimi juaj
Kosova Yellow Pages Pyetjet e shpeshta

 Ambasadat në Kosovë Ambasadat e shteteve në Kosovë

Ambasada e Shqipërisë Ambasada e Shqipërisë
Ambasada e SHBA-ve Ambasada e SHBA-ve
Ambasada e Britanisë së Madhe Ambasada e Britanisë së Madhe
Ambasada e Gjermanisë Ambasada e Gjermanisë
Ambasada e Holandes Ambasada e Holandes

Ambasada e Zvicres Ambasada e Zvicres
Ambasada e Turqisë Ambasada e Turqisë
Ambasada e Italisë Ambasada e Italisë
Ambasada e Frances Ambasada e Frances
Ambasada e Suedisë Ambasada e Suedisë

 Faqe Interesante

- Si të studioni në Gjermani
- Lajmet e fundit
- Flete te verdha ndërkombëtare
- Informacione për Vizat në Gjermani
- Informacione për Vizat në Shtetet e Shengenit
- Kolegji AAB
- Lista e Ambasadave në të gjithë Botën

Kosova Yellow Pages Reklama

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in